Wednesday, November 26, 2008

My Hani Video

Ni video hani masa nak kejut mandi pagi.

video


video

Baby Hani 1 month








Alhamdullilah,tanggal 19hb november yang lepas usia baby hani genap 1 bulan..last week tokwan hani belikan baby coat untuk hani..yang second hand je tapi elok lagi..thanks to tokwan n to my daddy hani also cos excited to do something new with the baby coat..look nice jugaklah..n one more thing..baju yang hani pakai kat gmbr atas tue adalah hadiah drpd uncle din..thanks uncle din...

Friday, November 14, 2008

Kenduri Cukur Jambul








Aku dan keluargaku berkesempatan membuat kenduri cukur jambul untuk baby Hani.Buat doa selamat kecik-kecik je..jemput imam ngan jiran-jiran..

Wajah-wajah Nur Hani Qistina



Aku bergelar ayah



Alhamdullilah,tanggal 19 Oktober 2008 jam 12.28 tengahari bersamaan 19 syawal..isteriku selamat melahirkan puteri kami Nur Hani Qistina di Hospital Teluk Intan.Aku berkesempatan jugaklah untuk melihat dengan mataku sendiri bagaimana keadaan isteriku ketika dia sedang sakit di labour room.Bagi bakal-bakal ayah aku rasa eloklah korang masuk sekali dlm bilik bersalin tue menemani isteri yang menahan sakit untuk bersalin.Terima kasih aku ucapkan kepada Doktor-doktor dan jururawat-jururawat wad bersalin tersebut dan jugak di wad 1C dan 1D.

Inilah dia wajah puteri ku NUR HANI QISTINA yang bermaksud CAHAYA KETENANGAN KEADILAN (gambar nie masa Hani berumur 2 hari)..Semoga anakku menjadi anak yang solehah..Insya Allah..