Monday, September 14, 2009

Selamat Hari Raya Aidlifitri 1430H

Disini saya dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada semua kawan-kawan. Ampun dan Maaf Dipinta.Maaf Zahir dan Batin.Raya nie jemputlah datang ke rumah.

Ragam Hani

Kat sini dapatlah wife aku candid video Hani during last saturday yang lalu..Video tue kena ambil curi-curi..kalau tak memang tak dapatlah..Enjoy...

video

video

video

Tuesday, September 1, 2009

Hani bersama Rabbitnya

Hani bersama rabbitnya..rabbit pun lebih kurang sama besar je ngan badan hani..sedap betul dia buli rabbit tue.

Meriahnya

Wah...meriah sungguh rasanya bila tgk gambar kat bawah nie...nielah dia baru dikatakan hidup bersatu padu..tidur pun sama-sama..Gambar nie diambil masa aku balik kg di teluk intan cuti merdeka days yang lepas.Yang dalam buai-buai tue anak-anak buah aku termasuklah anak aku sendiri,Hani.Hani duk buai yang color biru tue..abang ipar aku ada balik jugak masa tue..so meriahlah rumah dengan suara budak-budak..tambah pulak budak sebelah rumah duk main meriam buluh..nasib baik takde yang tercedera.



video